Everything about آبله مرغان فصل
Everything about آبله مرغان فصل
Blog Article
زونا: زونا یک بیماری ویروسی است که عامل مولد آن ویروس واریسلا زوستر (عامل آبله مرغان) است.
پماد آلوویر در درمان زونا و درمان عفونت ناشی از آبله مرغان استفاده میشود. ممکن است پزشک برای آبله مرغان کودکان یا بزرگسالان آن را تجویز کند.
پماد تتراسایکلین یکی از پمادهای پرکاربرد است. این پماد در موارد عفونت تجویز میشود. استفاده از پماد تتراسایکلین برای آبله مرغان باید حتما توسط متخصص تجویز و زیر نظر پزشک استفاده شود زیرا ممکن است نتیجه عکس به همراه داشته باشد.
خانه انواع بیماری سلامت و بهداشت آبله مرغان چیست؟
لوسیون کالامین، وازلین یا یک لوسیون بدون عطر و ضد خارش از جمله پمادهای مناسب برای آبله مرغان است. از آنجایی که عامل ایجاد آبله مرغان ویروس است دقت داشته باشید که از پمادهای آنتی بیوتیکی روی پوست کودک خود استفاده نکنید مگر با تشخیص و تجویز پزشک مورد استفاده قرار بگیرد.
بیمه تامین اجتماعی – بیمه نیروهای مسلح – بانک تجارت – بیمه ملت – بانک کشاورزی – بیمه رازی – کمک رسان ایران – بانک ملی ایران – بیمه دانا – بانک رفاه کارگران – سازمان بیمه خدمات درمانی – بیمه ایران – بیمه نوین – بیمه البرز – بیمه آسیا – بانک مسکن – بیمه پارسیان – بانک صادرات ایران
گرچه آبله مرغان درمان خاصی نداشته و باید دوره بیماری طی شود اما تدابیری وجود دارد که می تواند تحمل دوره بیماری را بالا برده و سرعت بهبود را افزایش دهد.
منظور از تداخل دارویی، آبله مرغان پیری تداخل بین چند دارو، بین دارو و غذای مصرفی و همچنین دارو و بیماری است. تا به حال در هنگام استفاده از لوسیون کالامین هیچ گونه تداخل دارویی اعلام نشده است.
۱. اسکارهای آتروفیک: اسکارهای آتروفیک حفره دار و فرورفته هستند.
در یک فرد سالم، ویروس واریسلازوستر یا آبله مرغان معمولاً باعث علائم خفیفی میشود.
این روند گودی جای آبله مرغان را که در سطح پوست دیده می شوند را ترمیم می کند. از آن جهت که زخم ها بسیار کوچک هستند، این درمان نسبت به لیزر هاى سنتى کربن دی اکسید بسیار راحتتر مى باشد و نتایج آن قابل مشاهده تر می باشد.
همچنین از نظر ایشان حجامت بهترین اثر را برای آبله مرغان دارد. این که حجامت کدام قسمت انجام شود بسته به شدت بیماری و وضعیت بیمار و تشخیص دکتر است.
دو فنجان جو دوسر را پودر کنید و آن را در یک کاسه بگذارید.
سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو